Revieuws van Diëtistenpraktijk Anouk Blaauw

Bekijk hieronder want mensen over ons zeggen:


Natasja de Wit

Voordat ik bij Anouk terecht kwam was ik een echte Bourgondiër. Ik sportte wel maar de kilo’s bleven zitten waar ze zaten en ik was niet tevreden met mijn lijf. Ik was vaak moe. Anouk heeft mij geleerd dat je geen dieet hoeft te volgen om slank en gezond te zijn. Vaak werkt dit juist averechts omdat je zodra je weer “normaal” gaat eten de kilo’s er weer aankomen. Juist door meer en gezonder te eten heb ik nu een gezond lichaam waar ik trots op ben. Anouk haar enthousiasme werkt aanstekelijk en het motiveert mij elke dag om door te gaan. Anouk ik prettig in de omgang en ze weet waar ze het over heeft. Ook de lessen die ze geeft in het Beat your bodyweight programma zijn ontzettend leuk. Het werkt fantastisch! Dankzij Anouk heb mijn leefstijl kunnen veranderen en kan ik het volhouden.


Hilly Molendijk
“Sinds 03-01-2022, volg ik het “Beat your bodyweight” programma bij Anouk. Zoals zovelen schommel ik ook altijd met mijn gewicht en vind het moeilijk om een gezond gewicht te bereiken en te behouden… Wat mij aantrekt bij dit programma is, dat je gewoon normaal kunt eten, zonder dat je bepaalde voedingsmiddelen moet laten staan… gewoon gezond dus. Ook de wekelijkse weegmomenten zijn privé en dat bevalt mij ook prima. Je krijgt wekelijks E-learning programma’s die je online kunt bekijken en waar je veel van kunt opsteken, en voorbeelden van menu’s en gezonde tussendoortjes. Ik sport zelf 3 keer per week in de Sportschool (cardio en fitness). Zelfs oefeningen kun je thuis (online oefeningen van Anouk) of in de Sportschool volgen, een heel uitgebreid programma dus. Anouk geeft je persoonlijk advies over je eetpatroon, en ook als het even niet lukt of als je vragen hebt. Wat mij aantrekt is de persoonlijke begeleiding van dit programma en dat het makkelijk vol te houden is. Mijn gewicht gaat naar beneden en ik ben erg tevreden over het tot nu toe behaalde resultaat. Kortom lekker gezond eten en bewegen, met veel advies en begeleiding. Een fijn programma om te volgen, en op naar “strak in het lak” deze zomer…hahaha.”


Chantal Grimmius
“Ik ben 3 weken geleden begonnen met Beat your bodyweight omdat ik toe was aan een stok achter de deur. In grote lijnen wist ik wel wat ik kan en mag eten, maar de puntjes moesten nog even op de i. Ik ken Anouk van een eerder programma en ik wist dat ze mij heel goed kan helpen en motiveren. Het is geen dieet die je volgt, maar een aanpassing op je dagelijkse voeding waardoor het makkelijker vol te houden is dan een streng dieet. Het zijn geen voedingslijsten die voor iedereen maar uitgeprint worden, maar het is echt persoonlijk. De lessen die gegeven worden zijn leuk en je kunt op je eigen tempo meedoen. Niet twijfelen, maar gewoon doen dus💪🏼😉


Marian Schoonhoven
“Ook ik ben begonnen met Beat your bodyweight. Ik heb altijd al last gehad van gewichtsschommelingen en heb eerlijk is eerlijk, al meerdere diëten en programma’s geprobeerd. Soms met succes en soms met minder succes. Als ik al succes had, kwam ik enige tijd later toch weer aan. Kortom het jojo effect door crash diëten. In november ben ik mij gaan oriënteren aangezien ik weer de nodige kilo’s aan was gekomen en was echt op zoek naar een soort van leefstijl programma. Ik kwam een post van “Beat your bodyweight tegen. Dit programma wekte mijn belangstelling aangezien je alles mag eten! Geen poedertjes, repen, soepjes of iets dergelijks maar gewoon alles wat je met je gezin kunt eten, geen bijzondere boodschappen hoeft te doen of waar weekmenu’s bij zitten waar je je aan moet houden. Wat ik het allermooiste vind aan het programma is dat er echt gekeken wordt naar jou als persoon. Iedereen die dit programma volgt krijgt een gepersonaliseerde eetlijst. Verder wordt je heel goed begeleid en zijn er consulten en weegmomenten. Ik ben 3 januari begonnen en in korte tijd is er al resultaat en daar doe je het voor toch? De aparte (online)training die je volgt is echt voor iedereen heel erg goed te doen ook voor mensen met nauwelijks conditie. Mocht je nou net als ik graag je leefstijl aan willen passen dan zou ik zeggen GO FOR IT met beat your bodyweight.”

Amona van den Ecker
Sinds 3-1-2022 volg ik bij Anouk het Beat your bodyweight programma. Dit kwam voor mij op het moment dat ik me niet meer happy voelde in mijn eigen lijf. Vaak hoofdpijn en opgeblazen gevoel door keuzes in mijn eetpatroon maken die verre van gezond waren. Dan zelf ook nog denken dat met 2 tot 3x spinning in de week ik mijn lijf voor de gek kon houden. Omdat ik steeds mijn grenzen ging verleggen in het aantal kg, was ik van 57 kg nu al ruim 67 kg. Nu zullen velen denken wat zit jij nou te klagen? Op deze manier was ik niet goed bezig om ervoor te zorgen dat ik ervoor zorgde gezond ouder te worden. Op mijn eetpatroon heb ik wel zelf invloed. Ik gaf Beat your bodyweight een kans omdat ik zelf wilde dat er iets moest gaan veranderen in mijn mindset. In de afgelopen 3 maanden ben ik echt wel hobbels tegen gekomen. Met de coaching van Anouk in mijn eetpatroon, haar BBB lessen, e-learnings en de spinningslessen die ik al deed ben ik nu 3 maanden later gewicht verloren, zie ik mijn lichaam in centimeters veranderen en heb ik mij nog nooit zo energiek gevoeld. Niks honger lijden, maar gericht op de persoon werken aan een gezonde leefstijl. Er is altijd een reden om jezelf voor de gek te houden door alles te eten waarvan je weet dat het niet goed voor je lichaam is. Je maakt zelf de keuze om dit eetpatroon te doorbreken. Mocht jij die knop ook om willen zetten, dan is Beat your bodyweight een aanrader om met de professionele begeleiding van Anouk toe te werken naar een gezonde leefstijl. De eerste 3 maanden zitten erop en nu ernaar toe werken dat het leefpatroon geheel in mijn systeem zit en met trots kan zeggen: deze gezonde leefstijl zet ik voort❤
Review van Natasja de Wit:
Voordat ik bij Anouk terecht kwam was ik een echte Bourgondiër. Ik sportte wel maar de kilo’s bleven zitten waar ze zaten en ik was niet tevreden met mijn lijf. Ik was vaak moe. Anouk heeft mij geleerd dat je geen dieet hoeft te volgen om slank en gezond te zijn. Vaak werkt dit juist averechts omdat je zodra je weer “normaal” gaat eten de kilo’s er weer aankomen. Juist door meer en gezonder te eten heb ik nu een gezond lichaam waar ik trots op ben. Anouk haar enthousiasme werkt aanstekelijk en het motiveert mij elke dag om door te gaan. Anouk ik prettig in de omgang en ze weet waar ze het over heeft. Ook de lessen die ze geeft in het Beat your bodyweight programma zijn ontzettend leuk.

“Het werkt fantastisch! Dankzij Anouk heb mijn leefstijl kunnen veranderen en kan ik het volhouden.”


Janneke Broesder
Dankzij Anouk haar wekelijkse adviezen en leuke sportlessen, nu eindelijk WEL eens succes en vijf kilo er af!
Zo blij mee.


Jos Hiemstra
Na vele sportscholen en afvalpogingen te hebben ondernomen ben ik in Januari 2022 bij Anouk terecht gekomen.
Door de vele adviezen ben ik gaan inzien dat het ook anders kan, toch wel gezond en ook nog lekker eten. Ben sindsdien anders gaan eten, meer verdeeld over de dag.
Ook nadat ik door omstandigheden een aantal keren weer een terugval heb gehad, ben ik blij dat Anouk ervoor zorgt dat ik toch blijf doorzetten om mijn doel te behalen. Dat is een fijne gedachte. Anouk is zeer betrokken, geeft goede adviezen maar houd ook rekening met wat mijn wensen. Daar ben ik Anouk zeer dankbaar voor.

 

 

Geef jouw lichaam wat het nodig heeft

Vraag vandaag nog een gratis consult aan en ervaar de mogelijkheden.

Volg mij op

           

Schuiven naar boven