Snel veel gewicht verloren maar ook snel weer aangekomen? Al meerdere pogingen gedaan om af te vallen maar geen blijvend effect gehad?

Wilt u nu stabiel blijven en niet meer aankomen? Met een persoonlijk voedingsadvies is een blijvend resultaat mogelijk. Dit advies krijgt u tijdens het leefstijl programma “Beat your bodyweight”. Het is niet alleen het aanpassen van de voeding, maar het aanpassen van de gehele leefstijl.

Crashdieet:
❗️Veel gewicht verliezen in een zeer korte periode
❗️Schadelijk voor je lichaam
❗️Iedereen mag voedingsadvies geven onder de naam: voedingsdeskundige
❗️Er wordt geen rekening gehouden met u als persoon (geslacht, gewicht, lengte, activiteit etc.)
❗️Jojo effect: Je zult erg veel kilo’s verliezen, maar op het moment dat je weer begint te eten, zal je lichaam alle voorraden weer opnieuw willen aanvullen. De kilo’s zal je dus direct na het stoppen van een crash dieet weer dubbel zo snel terug krijgen!
❗️Doordat u heel weinig energie binnen krijgt, krijgt u onvoldoende voedingsstoffen binnen.
❗️Uw lichaam merkt het direct wanneer je minder gaat eten. Het zal, om zichzelf te beschermen en om geen energie te verspillen, zichzelf in de slaapstand zetten. Het metabolisme vertraagd, spierherstel duurt langer, uw lichaam verbruikt minder energie, u kunt zich minder goed concentreren etc.

Ons leefstijl advies:
✅ Geleidelijk gewichtsverlies, blijvend resultaat
✅ Niet schadelijk voor het lichaam, in tegendeel! GEZOND
✅ Begeleiding van een diëtist (beschermde titel! Deze titel krijg je na het afronden van de opleiding voeding en diëtetiek.
✅ We zorgen ervoor dat u voldoende voedingsstoffen binnen krijgt door het eten van groente, fruit, volkoren producten, zuivel etc.
✅ Door gezonde voeding, sporten en afvallen krijg je een gezonder lichaam, meer zelfvertrouwen, betere uithoudingsvermogen en een betere weerstand.
✅ Trainen in groepsverband. Iedereen komt met hetzelfde doel. Elkaar motiveren en tips/tops uitdelen. U staat er niet alleen voor!
✅ Tijdens consulten bespreken we de voortgang, voeding en doelen.

Met voldoende voeding (3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes) kunt u prima afvallen. Daarnaast heeft de voeding in combinatie met sport veel meer goede voordelen zoals: fitter en energieker voelen en beter in je vel zitten. Wilt u ook afvallen en daarbij niet op dieet willen? Geen gebruik maken van pillen, poeders, shakes, sapjes? Maar “normaal” eten? Vraag dan snel meer informatie aan en start morgen nog!!!

Opgeven of informatie aanvragen kan door een mail te sturen naar: info@dabscheemda.nl

Geen dieet, maar een leefstijlverandering
Schuiven naar boven