Het verhaal van Janneke Broesder:
Dankzij Anouk haar wekelijkse adviezen en leuke sportlessen, nu eindelijk WEL eens succes en vijf kilo eraf!
Zo blij mee.

Het verhaal van Jos Hiemstra:
Na vele sportscholen en afvalpogingen te hebben ondernomen ben ik in Januari 2022 bij Anouk terecht gekomen.
Door de vele adviezen ben ik gaan inzien dat het ook anders kan, toch wel gezond en ook nog lekker eten. Ben sindsdien anders gaan eten, meer verdeeld over de dag. Ook nadat ik door omstandigheden een aantal keren weer een terugval heb gehad, ben ik blij dat Anouk ervoor zorgt dat ik toch blijf doorzetten om mijn doel te behalen. Dat is een fijne gedachte. Anouk is zeer betrokken, geeft goede adviezen maar houd ook rekening met wat mijn wensen. Daar ben ik Anouk zeer dankbaar voor.

 

Het verhaal van Natasja: “Voordat ik bij Anouk terecht kwam was ik een echte Bourgondiër. Ik sportte wel maar de kilo’s bleven zitten waar ze zaten en ik was niet tevreden met mijn lijf. Ik was vaak moe. Anouk heeft mij geleerd dat je geen dieet hoeft te volgen om slank en gezond te zijn. Vaak werkt dit juist averechts omdat je zodra je weer  “normaal” gaat eten de kilo’s er weer aankomen. Juist door meer en gezonder te eten heb ik nu een gezond lichaam waar ik trots op ben. Anouk haar enthousiasme werkt aanstekelijk en het motiveert mij elke dag om door de gaan. Anouk is prettig in de omgang ze weet waar ze het over heeft. Ook de lessen die ze geeft in het beat your bodyweight programma zijn ontzettend leuk, en het werkt fantastisch. Dankzij Anouk heb ik mijn leefstijl kunnen veranderen en kan ik het volhouden.”

 

Het verhaal van H.M.: “Sinds 03-01-2022, volg ik het “Beat your bodyweight” programma bij Anouk. Zoals zovelen schommel ik ook altijd met mijn gewicht en vind het moeilijk om een gezond gewicht te bereiken en te behouden… Wat mij aantrekt bij dit programma is, dat je gewoon normaal kunt eten, zonder dat je bepaalde voedingsmiddelen moet laten staan… gewoon gezond dus. Ook de wekelijkse weegmomenten zijn privé en dat bevalt mij ook prima. Je krijgt wekelijks E-learning programma’s die je online kunt bekijken en waar je veel van kunt opsteken, en voorbeelden van menu’s en gezonde tussendoortjes. Ik sport zelf 3 keer per week in de Sportschool (cardio en fitness). Zelfs oefeningen kun je thuis (online oefeningen van Anouk) of in de Sportschool volgen, een heel uitgebreid programma dus. Anouk geeft je persoonlijk advies over je eetpatroon, en ook als het even niet lukt of als je vragen hebt. Wat mij aantrekt is de persoonlijke begeleiding van dit programma en dat het makkelijk vol te houden is. Mijn gewicht gaat naar beneden en ik ben erg tevreden over het tot nu toe behaalde resultaat. Kortom lekker gezond eten en bewegen, met veel advies en begeleiding. Een fijn programma om te volgen, en op naar “strak in het lak” deze zomer…hahaha.”

 

Het verhaal van Chantal Grimmius: “Ik ben 3 weken geleden begonnen met Beat your bodyweight omdat ik toe was aan een stok achter de deur. In grote lijnen wist ik wel wat ik kan en mag eten, maar de puntjes moesten nog even op de i. Ik ken Anouk van een eerder programma en ik wist dat ze mij heel goed kan helpen en motiveren. Het is geen dieet die je volgt, maar een aanpassing op je dagelijkse voeding waardoor het makkelijker vol te houden is dan een streng dieet. Het zijn geen voedingslijsten die voor iedereen maar uitgeprint worden, maar het is echt persoonlijk. De lessen die gegeven worden zijn leuk en je kunt op je eigen tempo meedoen. Niet twijfelen, maar gewoon doen dus💪🏼😉

Het verhaal van een andere deelnemer: “Ook ik ben begonnen met Beat your bodyweight. Ik heb altijd al last gehad van gewichtsschommelingen en heb eerlijk is eerlijk, al meerdere diëten en programma’s geprobeerd. Soms met succes en soms met minder succes. Als ik al succes had, kwam ik enige tijd later toch weer aan. Kortom het jojo effect door crash diëten. In november ben ik mij gaan oriënteren aangezien ik weer de nodige kilo’s aan was gekomen en was echt op zoek naar een soort van leefstijl programma. Ik kwam een post van “Beat your bodyweight tegen. Dit programma wekte mijn belangstelling aangezien je alles mag eten! Geen poedertjes, repen, soepjes of iets dergelijks maar gewoon alles wat je met je gezin kunt eten, geen bijzondere boodschappen hoeft te doen of waar weekmenu’s bij zitten waar je je aan moet houden. Wat ik het allermooiste vind aan het programma is dat er echt gekeken wordt naar jou als persoon. Iedereen die dit programma volgt krijgt een gepersonaliseerde eetlijst. Verder wordt je heel goed begeleid en zijn er consulten en weegmomenten. Ik ben 3 januari begonnen en in korte tijd is er al resultaat en daar doe je het voor toch? De aparte (online)training die je volgt is echt voor iedereen heel erg goed te doen ook voor mensen met nauwelijks conditie. Mocht je nou net als ik graag je leefstijl aan willen passen dan zou ik zeggen GO FOR IT met beat your bodyweight.”

 

 

Bij DAB (Diëtistenpraktijk Anouk Blaauw) kun je terecht voor een deskundig voeding- en leefstijladvies. Lees hier de reviews.
Schuiven naar boven