Werkwijze Beat your bodyweight

Beat you bodyweight Anouk BlaauwHet belangrijkste tijdens het volgen van het leefstijlprogramma “Beat your bodyweight” vind ik een persoonlijke benadering. Ik wil weten wie je bent en wat je nodig hebt, zodat ik je optimaal kan begeleiden. Tijdens het eerste consult (intake) bespreken we een aantal persoonlijke factoren en zullen we kennis maken. Daarnaast gaan we een aantal doelen opstellen.

Wanneer tijdens het kennismakingsgesprek de persoonlijke factoren zijn besproken, ga je een voedingsdagboek (aantal dagen in overleg) bijhouden. Aan de hand van het voedingsdagboek geven we een persoonlijk voedingsadvies. Een voedingsadvies op maat is afgestemd op jou als persoon en je wensen en doelen. Dit betekent resultaat op langer termijn in plaats van tijdelijk succes. Er bestaan geen standaard voedingsschema’s die voor iedereen succesvol zijn. De energiebehoefte is namelijk afhankelijk van het geslacht, lichaam, lengte, activiteit en streefgewicht. Bij het opstellen van het persoonlijke voedingsadvies houden wij hier allemaal rekening mee. Het is belangrijk dat je je goed voelt bij de nieuwe leefstijl. Het voedingsadvies moet niet voelen als een dieet, maar als je dagelijkse gewoonten maar dan iets verantwoorder.

Tijdens het eerste consult, wordt je ook voor het eerst gewogen. Wij werken met een Inbody weegschaal. De Inbody is niet zomaar een weegschaal die vertelt wat je gewicht is en hoeveel procent daarvan lichaamsvet is. Dit apparaat maakt een nauwkeurige analyse van de samenstelling van het lichaam. Deze weging wordt wekelijks opnieuw gedaan. Naast deze wekelijkse wegingen, heb je om de week een dietistisch consult. Tijdens deze consulten bespreken we de voeding en de voortgang. Alle wegingen en consulten zijn één op één.

Naast de consulten, vinden we het belangrijk dat je in beweging bent. Regelmatig bewegen verkleint het risico op tal van ziekten zoals hart- en vaatziekten, botontkalking en depressie. En daarnaast helpt het natuurlijk bij het afvallen! Het leefstijl programma is gericht op voeding én beweging. Besluit je om mee te doen aan ons programma? Dan zit een abonnement van sportschool DAB’23 in Scheemda bij het pakket in. Ook worden er groepslessen aangeboden. Deze lessen zijn uitsluitend voor deelnemers van het leefstijlprogramma “Beat your bodyweight”.

Kort samengevat:

  • Persoonlijk voedingsadvies door een geregistreerd diëtist
  • Wekelijks wegen op de Inbody weegschaal (uitgebreide analyse van de lichaamssamenstelling)
  • Om de week een dietistisch consult
  • Inclusief sportschool abonnement bij sportschool DAB’23
  • Wekelijks groepslessen speciaal voor deelnemers van het leefstijlprogramma “Beat your bodyweight”

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via de contactpagina of mail naar info@dabscheemda.nl

Ben je helemaal enthousiast geworden en kun je niet wachten om te starten met het (effectieve!) leefstijl programma? 
Geef je dan snel op! Instromen kan op elk gewenst moment.

Prijs: Vanaf €15,- per week!

Let op! Wij hebben contracten gesloten met verschillende zorgverzekeraars, hierdoor heb je recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering (3 uur aan dieetadvies per jaar)

Volg mij op

           

Resultaat op langer termijn in plaats van tijdelijk succes

Vraag vandaag nog een gratis consult aan en ervaar de mogelijkheden.

Schuiven naar boven